Susisiekite su mumis
Tik šioje interneto erdvėje vietoje knygų – skonio ir aromato įvairovė. Mes nesiūlome neblogo produkto už gerą kainą. Siūlome įžengti į unikalų Italijos gastronomijos pasaulį, kurį patys gerai išmanome, pažįstame, mokame paaiškinti. Kuo skiriamės nuo daugybės kitų internetinės prekybos adresų? Nuolat esame Italijoje, sekame naujausias gastronomijos tendencijas, bendraujame su ūkininkais ir gamintojais. Galime atsakyti į bet kokį jūsų klausimą apie produkto kokybę, atsekamumą, poveikį sveikatai.
Pagrindinis mūsų produktas – aukščiausios kokybės ypač tyras alyvuogių aliejus. Mūsų gamintojas –„FRANTOIO MONTECCHIA“ (Italija, Abrucoregionas) yra tarsi mūsų šeimos narys. Tai vienas moderniausių alyvuogių aliejaus ūkių Vidurio Italijoje, Abruco regione. 28 hektarų sklype žaliuoja 15.000 alyvmedžių. Ūkis įsikūręs vaizdingose kalvose Adrijos jūros pakrantėje, maždaug 250 metrų virš jūros lygio. Ūkio pavadinime yra itališkas žodis „frantoio“ (alyvuogių spaudykla) ir savininko pavardė – Montecchia (tariama Montekja). Ponas Gennaro Montecchia savo valdas surikiavo į atskirus „terroir“, kaip įprasta solidžiame vyno ūkyje. Jis spaudžia dviejų tipų alyvuogių aliejų – vadinamuosius „blendus“ iš keleto veislių alyvuogių ir vienos atskiros veislės „monocultivar“.
„FRANTOIO MONTECCHIA“ yra alyvuogių aliejaus kokybės lyderis Italijoje ir pasaulyje, pelnęs prestižinių alyvuogių aliejaus gidų „Flos Olei“, „Gambero Rosso“, „Bibenda“ pripažinimą. Štai naujausias įvertinimas: alyvuogių aliejaus ūkis įtrauktas į Italijos gastronomijos elito žinyną „Top Italian Food and Beverage Experience 2016”. Taip pat „Frantoio Montechhia“ ūkį ir jo produktus įvertino prestižinis alyvuogių aliejaus gidas „Flos Olei 2013“, kasmet aptariantis geriausius pasaulio alyvuogių aliejus, „Classico22“ kritikai skyrė 90 balų (gidas reitinguoja balais nuo 80 iki 98).
„Kodėl „Frantoio Montecchia“ etiketėse švyti elegantiški auksiniai skaičiai?“ – paėmę į rankas dailius, juodo stiklo „liberty“ stiliaus butelius klausia ne vienas vartotojas. Paslapties čia nėra. Kiekvienai alyvuogių aliejaus veislei skirtas atskiras „terroir“. Jo plotas hektarais ir yra skiriamoji kiekvieno produkto žymė. Tarkime, aliejui „Frantoio Classico 22” skirta 22 hektarai, „Delicato 2“ – du hektarai ir t.t. „Frantoio Montecchia“ ūkis iš viso spaudžia ir pilsto 5 tipų aliejus – 3 „blendus“ ir 2 grynaveislius „monocultivar“. Kiekvienas jų skiriasi savo aromatu, skonio intensyvumu. Žinoma, šią puikią alyvuogių aliejaus įvairovę reikia derinti prie patiekiamo maisto. Tai tikra gastronominė pramoga gero skonio gerbėjams.
Drauge atraskime Italijos skonį!
Mes ne tik parduodame. Mes mokome, organizuojame degustacijas, itališkos gastronomijos renginius, konsultuojame, padedame sudaryti valgiaraščius. Norintiems gilaus ir visapusiško Italijos skonio pažinimo sudarome specialius gastronominių kelionių maršrutus. Nuolat esame Italijoje, sekame naujausias gastronomijos tendencijas, bendraujame su ūkininkais ir gamintojais. Galime atsakyti į bet kokį jūsų klausimą apie produkto kokybę, atsekamumą, poveikį sveikatai.
oleoteca.lt (Gastroprojektai, MB)
Įmonės kodas: 303460989
Banko sąskaita: LT277044060007982033
Adresas: Kapsų g. 26A, LT-50175 Kaunas
El. paštas: oleotecashop@gmail.com
VMVT atpažinimo numeris: 190013026